Здравейте, колеги! Подариха ми диодни крушки за осветлението в купето и веднага се заех да ги сложа, но нали акъла ми е в повече, та реших да ги сменям на запалена кола, дори и плафончетата не разкачиш. При смяната на предните две крушки нямаше никакъв проблем, но когато тръгнах да сменям единия заден прехвръкнаха няколко искрички и всичко угасна... Сега нито едно от плафончетата не свети, нямам радио, временният километраж ми се занули, а и парното не работи. Имате ли идея къде да търся проблема? Кои бушони да погледна, защото като ги гледах не видях никой да е изгорял...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малък ел. проблем...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gaboo Покажи съобщениеЗдравейте, колеги! Подариха ми диодни крушки за осветлението в купето и веднага се заех да ги сложа, но нали акъла ми е в повече, та реших да ги сменям на запалена кола, дори и плафончетата не разкачиш. При смяната на предните две крушки нямаше никакъв проблем, но когато тръгнах да сменям единия заден прехвръкнаха няколко искрички и всичко угасна... Сега нито едно от плафончетата не свети, нямам радио, временният километраж ми се занули, а и парното не работи. Имате ли идея къде да търся проблема? Кои бушони да погледна, защото като ги гледах не видях никой да е изгорял...sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Такааа, след смяната на 2-ри бушон на 3-ти ред (10А) всичко си тръгна постарому! Смених крушките на плафоните и сега светят, но ми направи впечатление, че и двата задни плафона не загасват напълно, а оставят да светят съвсем лекичко. От какво може да се получава тва нещо?Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 95'EX
Alfa Romeo 156 1.8 TS 98'
Alfa Romeo 147 1.6 TS 04'
Comment
-
Първоначално публикувано от gaboo Покажи съобщениеТакааа, след смяната на 2-ри бушон на 3-ти ред (10А) всичко си тръгна постарому! Смених крушките на плафоните и сега светят, но ми направи впечатление, че и двата задни плафона не загасват напълно, а оставят да светят съвсем лекичко. От какво може да се получава тва нещо?
Comment
-
Аз искам да попитам ако някой е имал и моя подобен проблем. Предния и задния десен прозорец мога да ги свалям от конзолката, но немога да ги вдигна. Трябва да се присягам и да ги вдигам всеки по отделно. От къде може да е проблема ? Благодаря !
Comment
-
Първоначално публикувано от slavi88 Покажи съобщениеАз искам да попитам ако някой е имал и моя подобен проблем. Предния и задния десен прозорец мога да ги свалям от конзолката, но немога да ги вдигна. Трябва да се присягам и да ги вдигам всеки по отделно. От къде може да е проблема ? Благодаря !
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАко не става въпрос за неконтактуващи контакти в съответните бутони на конзолата, може да се дължи на лоши/окислени връзки в буксата между вратата и купето на шофьорската врата.1+
sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
Comment