Известие

Collapse
No announcement yet.

Малък ел. проблем...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малък ел. проблем...

Здравейте, колеги! Подариха ми диодни крушки за осветлението в купето и веднага се заех да ги сложа, но нали акъла ми е в повече, та реших да ги сменям на запалена кола, дори и плафончетата не разкачиш. При смяната на предните две крушки нямаше никакъв проблем, но когато тръгнах да сменям единия заден прехвръкнаха няколко искрички и всичко угасна... Сега нито едно от плафончетата не свети, нямам радио, временният километраж ми се занули, а и парното не работи. Имате ли идея къде да търся проблема? Кои бушони да погледна, защото като ги гледах не видях никой да е изгорял...
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 95'EX
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 98'
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 04'

Почни от предпазителят, дето е за запалката. Реално не е само за нея.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от gaboo Покажи съобщение
      Здравейте, колеги! Подариха ми диодни крушки за осветлението в купето и веднага се заех да ги сложа, но нали акъла ми е в повече, та реших да ги сменям на запалена кола, дори и плафончетата не разкачиш. При смяната на предните две крушки нямаше никакъв проблем, но когато тръгнах да сменям единия заден прехвръкнаха няколко искрички и всичко угасна... Сега нито едно от плафончетата не свети, нямам радио, временният километраж ми се занули, а и парното не работи. Имате ли идея къде да търся проблема? Кои бушони да погледна, защото като ги гледах не видях никой да е изгорял...
      Един приятел преди време имаше същия проблем ,но при него освен изброените от теб неща не му работеха и предните стъкла.Та се оказа че има бушони и зад жапката.Един от тях беше за тези неща и след смяна се оправи.Но колата беше 2.4jtd.По запознатите да пишат дали при бензиновите има бушони зад жапката.
      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Колеги,а къде се намира този предпазител? А сега забелязах,че часовника и термометъра не работят..

Comment

Такааа, след смяната на 2-ри бушон на 3-ти ред (10А) всичко си тръгна постарому! Смених крушките на плафоните и сега светят, но ми направи впечатление, че и двата задни плафона не загасват напълно, а оставят да светят съвсем лекичко. От какво може да се получава тва нещо?

Comment

Първоначално публикувано от gaboo Покажи съобщение
            Такааа, след смяната на 2-ри бушон на 3-ти ред (10А) всичко си тръгна постарому! Смених крушките на плафоните и сега светят, но ми направи впечатление, че и двата задни плафона не загасват напълно, а оставят да светят съвсем лекичко. От какво може да се получава тва нещо?
            Виж от тук ако можеш да изкараш нещо полезно: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E4%E8%EE%E4%E8
            156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Аз искам да попитам ако някой е имал и моя подобен проблем. Предния и задния десен прозорец мога да ги свалям от конзолката, но немога да ги вдигна. Трябва да се присягам и да ги вдигам всеки по отделно. От къде може да е проблема ? Благодаря !

Comment

Първоначално публикувано от slavi88 Покажи съобщение
                Аз искам да попитам ако някой е имал и моя подобен проблем. Предния и задния десен прозорец мога да ги свалям от конзолката, но немога да ги вдигна. Трябва да се присягам и да ги вдигам всеки по отделно. От къде може да е проблема ? Благодаря !
                Ако не става въпрос за неконтактуващи контакти в съответните бутони на конзолата, може да се дължи на лоши/окислени връзки в буксата между вратата и купето на шофьорската врата.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Ако не става въпрос за неконтактуващи контакти в съответните бутони на конзолата, може да се дължи на лоши/окислени връзки в буксата между вратата и купето на шофьорската врата.
                  1+
                  sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Working...
                  X